Vad gör detta Script

• Kolla efter OS X och MySQL
  • Laddar ner MySQL från Oracle
  • Installerar MySQL och alla delar som behövs för att starta och administrera MySQL
  • Configuerar mappar och filer
  • Sätter ett root lösenord på MySQL
  • Ger möjlighet att installera en basic my.cnf och startar om MySQL
  • Ger möjlighet att ladda ner och installera Sequel Pro

INSTALLATION

• Öppna Terminal Och kör följande kommando

bash <(curl -Ls http://git.io/eUx7rg)

• Skriv in system lösenord när den kräver det

• Scriptet installerar MySQL, genererar ett root lösenord och visar detta i Terminal

• Välj att installera MySQL preference pane när den frågar.

• installera Sequel Pro eller phpmyadmin för att administrera MySQL

Glömt ditt lösenord?

Scriptet kommer att starta om MySQL, göra reset på lösenordet och sen starta om den igen

bash <(curl -Ls http://git.io/9xqEnQ)